Не ме е страх. Аз смятам, че корабът не потъва,

...
 Не ме е страх. Аз смятам, че корабът не потъва,
Коментари Харесай

Калин Вельов с послание към протеста

 

" Не ме е боязън. Аз считам, че корабът не потъва, а морето е бурно. Друга тематика е по какъв начин ще се оправи корабът с бурното море. Още преди 4 години желаех да вляза в политиката, само че в този момент се отвори такава опция ", съобщи в ефира на NOVA музикантът Калин Вельов, който влезе като народен представител в парламентарната група на ГЕРБ на мястото на Джема Грозданова, която подаде оставка.

  " Предизвикателство е да бъдеш в морето, до момента в който има плевел вятър. Никой не може да бъде безапелационен, само че аз не считам, че вотът ще мине. Не съм политически специалист, нито политик. Аз съм музикант с гражданска позиция, който има желание да подкрепи своя бранш ", изясни депутатът от ГЕРБ.

 Той се обърна към протестиращите и показа, че съгласно него те имат огромно съображение. Музикантът е на мнение, че връзката сред жителите и ръководството се е изгубила и би трябвало да бъде обновена. Той счита, че доста от нещата, които желаят протестиращите, са обективни, само че методът, по който желаят те да се случат е нереалистичен.

  " Смятам, че в този миг не би трябвало да бъде сменяно държавното управление и страната не трябва да остава без държавно управление. До март всички могат да се приготвят за избори и по либерален метод да се избере ново държавно управление. Добре е, че хората показват бурно и шумно позицията си, с цел да бъдат обезпечено чути  и да бъдат взети ограничения. Задължително би трябвало да има корекции ", безапелационен е Вельов.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР